Mesin Piala Lurus STD-80

Katrangan singkat:

Lamaran

STD-80 dirancang kanggo nggawe tabung kertas lurus kanggo kertas tisu, keripik kentang lan panganan liyane.

Teknologi Utama
Sistem Drive Cam Tipe Terbuka Kanthi Sumbu Longitudinal Double
Pelumasan Semprot Otomatis Terus-terusan
Panularan Gir
Pemanas Leister Ing sisih ngisor
Desain Bingkai Utuh
Rel Pandhuan Linear kanggo Sistem sing Disedhiyakake
Pengangkut Kertu Kipas
Conveyor kertas kipas digunakake kanggo ngirim kertas kipas menyang mesin pembentuk cangkir kertas. Bisa nyuda wektu mbukak bahan kertas kipas. Ngirit biaya tenaga kerja.
Sistem Inspeksi
Bisa mriksa pelek, sisih njero lan sisih ngisor cangkir kanthi masalah kualitas kaya titik sing rusak lan reged. Cangkir gulung, bocor lan deformasi pelek sing salah bakal dijupuk kanthi otomatis.

 


Detail Produk

Tag Produk

Parameter teknis utama

Model  STD-80
Kacepetan 70-80 pcs / min
Ukuran cangkir Diameter: 90mm (maks) Dhuwur: 220mm (max)
Bahan baku 135-450 GRAM
Konfigurasi SISTEM UDARA ULTRASONIK & PANAS
Output 12KW, 380V / 220V, 60HZ / 50HZ
Kompresor udara 0,4 M³ / Min 0,5MPA
Bobot net 3,4 Ton
Ukuran mesin 2500 × 1800 × 1700 MM
Ukuran kolektor cangkir 900 × 900 × 1760 MM

Kauntungan Produk:

1. 2 set sistem udara panas impor asli Leister njamin stabilitas pemanasan.

 

2. Segel ultrasonik awak cangkir kertas, bisa ngasilake kertas sing dilapisi PE siji lan kaping pindho.

 

 

3. Potoelektronisitas panon mriksa saben bagean lan laporan.

 

4. Silinder mbukak bisa mbedakake lokasi, presisi dhuwur.

 

5.Sistem pelumasan minyak otomatis.

 

6. Nyambut gawe, umur dawa kanggo mesin

 

7. Sistem inspeksi nganggo kamera

 

8. Listrik foto kanggo nglacak saben langkah

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita