Mesin Piala Kertas SMD-90

Katrangan singkat:

Lamaran
SMD-90 dirancang kanggo nggawe cangkir kertas dilapisi PE siji lan kaping pindho kanggo minuman utawa panganan sing adhem lan panas kaya kopi, jus, es krim lan liya-liyane.
Teknologi Utama
Sistem Drive Cam Tipe Terbuka Kanthi Sumbu Longitudinal Double
Pelumasan Semprot Otomatis Terus-terusan
Panularan Gir
Pemanas Leister Ing sisih ngisor
Desain Bingkai Utuh
Rail Guide Linear kanggo Sistem Converying
Pengangkut Kertu Kipas
Conveyor kertas kipas digunakake kanggo ngirim kertas kipas menyang mesin pembentuk cangkir kertas. Bisa nyuda wektu mbukak bahan kertas kipas. Ngirit biaya tenaga kerja.
Sistem Inspeksi
Bisa mriksa pelek, sisih njero lan sisih ngisor cangkir kanthi masalah kualitas kaya titik sing rusak lan reged. Cangkir gulung, bocor lan deformasi pelek sing salah bakal dijupuk kanthi otomatis.


Detail Produk

Tag Produk

Parameter teknis utama

Model  SMD-90
Kacepetan 100-120 pcs / min
Ukuran cangkir Diameter Ndhuwur: 60mm (min) -125mm (maks)
Diameter Ngisor: 45mm (min) -100mm (maks)
Dhuwur: 60mm (min) -170mm (maks)
Bahan baku 135-450 GRAM
Konfigurasi SISTEM UDARA ULTRASONIK & PANAS
Output 12KW, 380V / 220V, 60HZ / 50HZ
Kompresor udara 0,4 M³ / Min 0,5MPA
Bobot net 3,4 Ton
Ukuran mesin 2500 × 1800 × 1700 MM
Ukuran kolektor cangkir 900 × 900 × 1760 MM

 

Jaminan

- setaun kanggo komponen elektronik

- telung taun kanggo bagean teknik

 

Istilah pangiriman: 30-35 dina

Jangka wektu pambayaran: T / T utawa L / C

Pengepakan & Pengiriman

paket mesin layak laut lan cocog kanggo dalan sing dawa lan gonjang-ganjing lan pangiriman laut.

1. Mesin dikemas ing film anti banyu.

2. Sisih ngisor dipasang kanthi rapet ing piring kayu.

3. Awak mesin kanthi aman dilebokake ing wadhah kayu.

 

Mesin mupangate

1. Kertas kasebut duwe sawetara alarm otomatis

2. Multiple sheet deteksi kertas mandheg

3. Lacak kertas kanthi otomatis banjur kirim kertas ing sisih ngisor

4. Probe ultrasonik ora bisa digunakake nalika ora ana film

5. Servo ngirim tanpa mandheg deteksi ngisor cangkir

6. Cangkir kertas sing mbentuk deteksi cangkir

7. Cetakan ngisor ora bisa digunakake nalika tekan suhu sing disetel.

8. Yen tes mandheg, pemanas bakal otomatis mudhun nalika ora aktif.

9. Mesin kabeh nggunakake fungsi deteksi otomatis

10. PLC bisa cerdas nyetel jumlah cangkir ing wadhah cangkir

11. Sudut kontrol encoder bisa diatur kanthi bebas

12. Sistem deteksi diimpor saka Panasonic.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita