Mesin Kotak Donner SMD-80D

Katrangan singkat:

SMD-80D dirancang kanggo nggawe kothak donor sing dijupuk kanggo panganan.

 

Aplikasi:

Kotak pengepakan mi, Kothak doner, kothak asia, kothak panganan Chineses,

Kothak panganan sing digoreng, kothak donor sing dijupuk lsp.

 


  • :
  • Detail Produk

    Tag Produk

    1533089106494435

    Parameter teknis utama

    Model Mesin kothak donor SMD-80D
    Kacepetan 70-80 pcs / min
    Ukuran cangkir Diameter Ndhuwur: 175 mm (maks)
    Diameter ngisor: 95 mm (maks)
    Dhuwur: 130 mm (maks)
    Bahan baku 135-450 GRAM
    Konfigurasi SISTEM UDARA ULTRASONIK & PANAS
    Output 380V / 220V, 60HZ / 50HZ, 14KW
    Kompresor udara 0,4 M³ / Min 0,5MPA
    Bobot net 3,4 Ton
    Ukuran mesin 2500 × 1800 × 1700 MM
    Ukuran kolektor cangkir 900 × 900 × 1760 MM

     

    Kauntungan Produk:

    1. 2 set sistem udara panas impor asli Leister njamin stabilitas pemanasan.

     

    2. Segel ultrasonik awak cangkir kertas, bisa ngasilake kertas sing dilapisi PE siji lan kaping pindho.

     

     

    3. Potoelektronisitas panon mriksa saben bagean lan laporan.

     

    4. Silinder mbukak bisa mbedakake lokasi, presisi dhuwur.

     

    5.Sistem pelumasan minyak otomatis.

     

    6. Nyambut gawe, umur dawa kanggo mesin

     

    7. Sistem inspeksi nganggo kamera

     

    8. Listrik foto kanggo nglacak saben langkah

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk