Mesin Bowl Kertas SMD-80B

Katrangan singkat:

SMD-80B dirancang kanggo nggawe mangkuk kertas lan ember ukuran gedhe kanggo sup, brondong lan panganan goreng.

 

1. Drive gir poros longitudinal. Cam indexing bentuk laras silindris. Desain iki ngoptimalake tata letak internal mesin, njamin presisi drive mesin, kinerja sinkronisasi sing dhuwur, supaya bisa nggawe saben bagean koordinasi mesin, kanggo nyegah tabrakan ing bagean mesin. .

 

2. Piranti pemanas leister Swiss dilengkapi kanggo sealing awak lan cangkir ngisor, ing ngisor digawe panas sadurunge mangan, saengga bisa nambah efek dadi panas lan mbantu njamin knurling.

 

3. Mesin kabeh yaiku desain struktur jinis kothak, ngisi minyak kanthi sistem pelumasan semprotan, sing bisa nyuda kerusakan, efektif pendinginan. Saengga mesin kasebut bisa mlaku kanthi cepet.

 

4. Urutan curling pertama nggunakake cetakan rotasi ngembang internal, kanggo nambah intensitas nggawe kertas. Pesenan pangobatan kaping pindho nggunakake setelan panas, cangkeme ora mung asring katon apik nanging uga stabilitas dimensi.


Detail Produk

Tag Produk

Model SMD-80B
Kacepetan 70-80 pcs / min
Ukuran cangkir Diameter Ndhuwur: 150mm (maks)
Diameter ngisor: 120mm (maks)
Dhuwur: 120mm (maks)
Bahan baku 135-450 GRAM
Konfigurasi SISTEM UDARA ULTRASONIK & PANAS
Output 380V / 220V, 60HZ / 50HZ, 14KW
Kompresor udara 0,4 M³ / Min 0,5MPA
Bobot net 3,4 Ton
Ukuran mesin 2500 × 1800 × 1700 MM
Ukuran kolektor cangkir 900 × 900 × 1760 MM

 

Fitur utama:

    Gunakake turnplate dobel, urutan dobel kanggo nggawe tuwung kertas. Mesin SMD-80B minangka produk upgrade sing adhedhasar mesin tuwung kertas turnplate tunggal. Mesin kasebut nggunakake tipe mbukak, desain divisi sing diganggu, gir gir, desain sumbu bujur. Dadi bisa disebarake saben fungsi bagean kanthi wajar 

     Mesin kasebut nggunakake pelumasan Semprotan, saéngga bisa nyuda bagean-bagean kasebut, lan nggunakake pemanas leister Swiss kanggo sealing kertas awak lan kertas ngisor; lan aliran minyak silikon sing dikontrol dening PLC & katup elektromagnetik, kanthi total rong cara kanggo mbentuk curling ndhuwur, puteran pertama kanggo muter ndhuwur, lan nomer loro sing dadi panas lan mbentuk, mula cangkir bisa luwih sampurna

     Sistem PLC ngontrol kabeh proses pembentukan cangkir. Kanthi nggunakake sistem pendeteksi kegagalan fotolistrik lan panganan kontrol servo, kinerja mesin kertas cangkir bisa dipercaya, saengga bisa menehi operasi sing cepet lan stabil. Mesin kasebut bisa mandheg kanthi otomatis yen ana kegagalan. Mula bisa ningkatake standar safety operasi lan nyuda tenaga kerja. 

     Mesin cangkir kertas cerdas SMD-80B nyederhanakake proses nggawe cangkir kertas, mesin iki bisa ngrampungake panganan kertas, gluing, panganan cangkir ngisor, pemanas, knurling, curling cangkir cangkir, pengumpulan tuwung, lan liya-liyane. kanggo nggawe mangkok kertas kanthi dhuwur 60-120mm.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk