Mesin Piala Kertas Wall Double SMD-80A

Katrangan singkat:

  • Mesin jaket cangkir kertas cerdas SMD-80A nggunakake tipe open, desain divisi intermiten, drive gir, desain sumbu longitudinal, saengga bisa nyebar fungsi saben bagean kanthi wajar.
  • Mesin kabeh nggunakake pelumasan semprotan.
  • Sistem PLC ngontrol kabeh proses pembentukan cangkir.
  • Kanthi nggunakake sistem pendeteksi kegagalan fotoelektrik lan panganan kontrol servo, kinerja mesin sing bisa dipercaya dijamin, saengga bisa menehi operasi sing cepet lan stabil.
  • Kacepetan maksimal bisa nganti 100 pcs / menit, lan cocog kanggo ngasilake jaket cangkir 8-44OZ sing akeh digunakake ing cangkir teh susu, cangkir kopi, cangkir riak, mangkuk mi lan sapanunggalane.

Detail Produk

Tag Produk

Parameter teknis utama

Model SMD-80A
Kacepetan 80-100 pcs / min
Ukuran cangkir Diameter Ndhuwur: 100mm (maks)  
Diameter ngisor: 80mm (maks)
Dhuwur: 140mm (maks)
Bahan baku 135-450 GRAM
Konfigurasi ULTRASONIK
Output 10KW, 380V / 220V, 60HZ / 50HZ
Kompresor udara 0,4 M³ / Min 0,5MPA
Bobot net 3,0 Ton
Ukuran mesin 2500 × 1800 × 1700 MM
Ukuran kolektor cangkir 900 × 900 × 1760 MM

Jaminan Kualitas Mekanik

1. Bagian mekanik dijamin 3 taun, bagian listrik dijamin 1 taun.
2. Kabeh bagean nalika nggawe tabel gampang diakses kanggo pangopènan.
3. Kabeh bagean ing meja sing dibentuk dilumasi dening adus minyak. Minyak kudu diowahi saben 4-6 wulan kanthi minyak sing ditemtokake.

Efisiensi Produksi

1. Output produksi nganti 39.000 cangkir saben shift (8 jam), nganti 3,5 yuta cangkir saben wulan (3 shift);
2. Persentase pass luwih dhuwur tinimbang 99% ing produksi normal;
3. Siji operator bisa ngatasi pirang-pirang mesin sekaligus.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk