Layanan

Sawise 20 taun pembangunan

Chengda wis dadi merek kuwat ing industri mesin cetakan wadhah kertas, lan wis nggawe posisi paling penting ing bidang sing dadi fokus.

1
2
3

• Layanan pra-sale

• Kanggo nyedhiyakake introduksi lan spesifikasi produk lengkap, pelanggan bisa ngerti apa sing dadi kabutuhane.
 Spesialis kami bakal menehi desain lan konsultasi nyaranake produk sing paling cocog kanggo kebutuhan pelanggan.

• Layanan sales

• Nyedhiyakake dhukungan teknis kanthi lengkap Miturut model sing dipilih mbiyantu pelanggan duwe rencana produksi sing dioptimalake lan ekonomi.
 Traning gratis kanggo instalasi, operasi lan pangopènan, mbantu nyiyapake program layanan.
 Kontrol proses manajemen rantai suplai sing ketat lan tundhuk karo kontrak supaya bisa ngasilake produk tepat waktu.

• Layanan sales

• Nyedhiyakake dhukungan teknis kanthi lengkap Miturut model sing dipilih mbiyantu pelanggan duwe rencana produksi sing dioptimalake lan ekonomi.
 Traning gratis kanggo instalasi, operasi lan pangopènan, mbantu nyiyapake program layanan.
 Kontrol proses manajemen rantai suplai sing ketat lan tundhuk karo kontrak supaya bisa ngasilake produk tepat waktu.