Mesin Tutup Kertas Stackable PLM-80

Katrangan singkat:

PLM-80 dirancang kanggo nggawe tutup kertas sing bisa ditumpuk kanggo cangkir kertas sing adhem lan panas.


Detail Produk

Tag Produk

PLM-80

Parameter teknis utama

Model PLM-80
Ukuran mesin: 2020x1800x1700 (mm)
Bobot: 3500 kg
Kapasitas: 70-80piece / min
Rentang ukuran tutup: φ80-φ110
Kisaran ketebalan kertas: 180-350gsm (pe / dilapisi siji)
Output: 380V 50HZ / 220V 60HZ
Daya peringkat: 12KW
Konsumsi udara: 0,3Mpa

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk