Mesin Tutup Kertas PLM-60

Katrangan singkat:

PLM-60 dirancang kanggo nggawe tutup kertas kanggo cangkir, mangkuk lan ember.

 

Pandhuan Utama:

1. Sistem udara panas njamin stabilitas pemanasan.

2. Ultrasonik nutup awak tutup kertas, cocog kanggo kertas sing dilapisi PE siji lan dobel.

3. Mbukak lokasi cam bentuke silinder, presisi tinggi.

5. Sistem pelumasan minyak otomatis ing njero, minyak bisa didaur ulang.

6. Gear drive, umur dawa kanggo mesin.

7. Listrik foto kanggo nglacak saben langkah.


Detail Produk

Tag Produk

Parameter teknis utama

Model PLM-60
Kacepetan 50-60 pcs / min
Ukuran tutup Diameter (A): 60mm-140mm Dhuwur (H): 12-25mm
Bahan baku 300-450 GRAM
Konfigurasi ULTRASONIK
Output 5.5KW, 380V / 220V, 60HZ / 50HZ
Kompresor udara 1.2M³ / Min 0.4MPA
Bobot net 2,0 Ton
Ukuran mesin 1700 × 1300 × 1500 MM
HTB12opXayYrK1Rjy0Fdq6ACvVXaw

Tutup Seal Badan
Jeneng: Ultrasonik
Merek: EVERGREEN / Rongzhen
Asli: Taiwan / CN
Fitur:
Sealing ultrasonik kanggo awak tutup, kalorone ora ana ing kertas sing dilapisi siji utawa dobel.

Pre-pemanasan Ngisor Cangkir
Jeneng: Piranti Pemanas
Asli: CN
Fitur:
pra-pemanasan nggawe segel ngisor kanthi kenceng

HTB1di1PaOfrK1RjSspbq6A4pFXa5
HTB1__DUB3KTBuNkSne1q6yJoXXat

Sistem Drive Gear
Fitur:
1. Supaya mlaku luwih stabil
2. Presisi Dhuwur

Sistem Pelumasan Minyak
Fitur:
1. minyak mesin semprotan otomatis kanggo gir, rantai
2. kurang njaga manungsa
3. minyak bisa didaur ulang digunakake
4. ngresiki lan ganti minyak setengah taun

HTB1m4iYt_CWBKNjSZFtq6yC3FXam
HTB1mdVAdjfguuRjSszcq6zb7FXay

Panel kontrol PLC
Panel kontrol sing gampang lan efisien, digawe dening MITSUBISHI

gaweyan luwih cerdas.

Fotoelektrik
Fitur:
Sensor Photoelektronika Panasonic kanggo nglacak saben langkah.
Alarm otomatis nalika kipas kertas dadi cekak
Mungkasi kanthi otomatis nalika penggemar kertas luwih akeh
Lacak kipas kertas otomatis banjur kirim
.....
Masalah ditampilake ing layar tampilan PLC.

dsdasdx

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita