Warta Industri

  • Mesin tutup kertas lapisan loro Chengda sing nggumunake Packaging World (Shanghai) Expo

    Ing Pusat Ekspo Internasional Internasional Shanghai swop 2019 Packaging World Expo ing tanggal 25-28 November 2019, bilik Henting Chengda Machinary Co., Ltd. diubengi karo para tamu saka omah lan ing luar negeri saben dina. Masyarakat terus nuduhake warta paling anyar sing digawa dening Chengda Machinery. Foto klompok o ...
    Waca liyane
  • Pameran SWOP 2019

    Pameran World of Packaging (Shanghai) biennial (SWOP) bakal dianakake wiwit tanggal 25 nganti 28 November. Ora mung platform sing berpengaruh kanggo nampilake produk, nanging uga dadi kesempatan sing apik kanggo ijol-ijolan profesional ing industri kemasan. Ayo ketemu ing Shanghai New International E ...
    Waca liyane
  • Mesin cangkir kertas berkembang dadi tren perlindungan lingkungan

    Saiki, perlindungan lingkungan wis dadi mode, lan industri perlindungan lingkungan uga berkembang. Salah sawijining pangowahan sing paling nyata sing paling cedhak karo urip masarakat yaiku munggah-mudhun industri kemasan kertas lan wadhah kertas. Ana masalah serius ing produksi ...
    Waca liyane
  • Apa tabung lurus foil aluminium komposit?

    Aku percaya kabeh wong wis ora kenal maneh karo kemasan tabung kertas, lan tabung kertas uga umume digunakake ing saben dinane. Kanthi pangembangan kemasan tabung kertas, saya akeh jinis tabung kertas. Antarane, tabung kertas foil aluminium gabungan minangka salah sawijining jinis ...
    Waca liyane
  • Pameran Mesir wulan September 2018

    Jeneng pameran: Booth Pameran Kemasan lan Percetakan Mesir: R3-3- Aula 1B Wektu: 10-12 September, 2018 Lokasi: Pusat Pameran lan Pameran Kairo, Mesir
    Waca liyane
  • Teknologi utama, aspek internasional

    Bubar iki, kanthi muncul sawetara truk kontainer, SMD-90 sing diproduksi dening Haining Chengda Machinary Co., Ltd., kanthi kacepetan medium 120 per menit, maneh lunga menyang luar negeri lan diekspor menyang Yunani, Ukraina, lan Algeria. Ing taun-taun pungkasan, perusahaan kita terus-terusan ngenalake ...
    Waca liyane
  • Apa "kesempatan" lan "tantangan" sing diadhepi industri kemasan ing epidemi saiki?

    Festival Musim Semono dadi wektu sing pas kanggo kumpul kulawarga. Nikmati wektu nedha bengi sing anget karo kulawarga lan kanca-kanca mesthine bakal njeblug rapat-rapat gedhe lan menengah lan pesta makan malam ing saindenging negara. Iki pancen mupangate mupangat gedhe kanggo industri katering lan ritel ....
    Waca liyane
  • Epidemi kasebut ora mengaruhi ekspor mesin tutup kertas Chengda

    2020-03-02 minangka dina sing ora biasa kanggo Henting Chengda Machinary Co., Ltd. Mung 10 dina sawise nerusake kerja, ekspor pirang-pirang mesin kertas bisa rampung. Pengaruh epidemi ing perusahaan diwatesi. Iki utamane amarga pimpinan perusahaan sing ...
    Waca liyane
  • Tenggat wektu kanggo nglarang lan matesi plastik ing negara saya jelas!

    Komisi Pengembangan lan Reformasi Nasional lan Kementerian Ekologi lan Lingkungan ngumumake tanggal 19 "Opinion babagan Penguatan Polusi Plastik". Ing pungkasan taun 2020, negara saya bakal dadi pemimpin utama nglarang lan matesi produksi, sal ...
    Waca liyane