Warta Perusahaan

  • The new plastic limit order is coming!

    Pesenan watesan plastik anyar bakal teka!

    Juru bicara Komisi Pembangunan Nasional lan Reformasi Meng Wei ujar manawa tanggal 19 manawa ing taun 2020, negara saya bakal dadi pimpinan ing larangan lan mbatesi produksi, penjualan, lan panggunaan sawetara produk plastik ing sawetara wilayah lan wilayah. Dheweke ujar manawa miturut "Panemu ing Stre ...
    Waca liyane
  • Spring Festival equipment maintenance

    Pangopènan peralatan Spring Festival

    Para tamu Mesin Chengda ingkang kinurmatan, halo preinan Festival Musim Semi taunan wis cedhak. Supaya mesin cangkir kertas bisa digunakake sawise preinan, iki ngelingake sampeyan nindakake perawatan ing ngisor iki: 1: Kanggo mesin cangkir kertas Chengda sing wis digunakake luwih saka ...
    Waca liyane
  • Tata letak taun anyar, upgrade teknologi

    Supaya luwih nyedhiyakake perusahaan produksi kontainer kertas kanthi produk sing disinkronake karo teknologi mesin pembentuk saiki, Henting Chengda Machinary Co., Ltd. wis miwiti nganyari kabeh seri mesin pembentuk kontainer kertas. Mesin cetakan sing diprodhuksi saiki ...
    Waca liyane
  • Sampun ketemu ing Wuhan wulan September

    Kami, Henting Chengda Machinery Co., Ltd. melu Ekspo Produk Mekanik lan Elektrik Internasional China kaping 19 ing Wuhan wiwit 06 nganti 09 September 2018. Nomer pameran kita: Hall B4 4T33. Ing pameran iki, kita ora mung bakal ngetrapake mesin cangkir kertas kecepatan 130 / mnt paling anyar ...
    Waca liyane
  • R & D latar mburi mesin tutup kertas

    Wis pirang-pirang taun, kabeh omben-omben kayata kopi, teh, es krim, lsp disimpen ing gelas plastik lan gelas kertas. Tutup wadhah umume nggunakake tutup plastik transparan lan tembus. Tutup plastik iki bisa dibuwang, sanajan duwe bentuk sing dipersonalisasi. Ana enviro ...
    Waca liyane