Pesenan watesan plastik anyar bakal teka!

Juru bicara Komisi Pembangunan Nasional lan Reformasi Meng Wei ujar manawa tanggal 19 manawa ing taun 2020, negara saya bakal dadi pimpinan ing larangan lan mbatesi produksi, penjualan, lan panggunaan sawetara produk plastik ing sawetara wilayah lan wilayah. Dheweke ujar manawa miturut "Pendapat babagan Penguatan Polusi Plastik Liyane" sing diterbitake dina kasebut, negara saya bakal nguatake kontrol polusi plastik sesuai karo ide "nglarang siji batch, ngganti sak batch karo daur ulang, lan standardisasi sak batch ”.

Ing pungkasan taun 2020, sedotan plastik sekali pakai sing ora rusak bakal dilarang ing industri katering ing saindenging negara; barang-barang plastik sing ora bisa rusak bakal dilarang kanggo layanan katering ing wilayah sing wis dibangun lan papan sing apik ing kutha-kutha ing ndhuwur level prefektur. Ing pungkasan taun 2022, barang-barang plastik sing bisa ora bisa rusak bakal dilarang kanggo layanan katering ing kabupaten lan lokasi sing apik. Ing taun 2025, intensitas konsumsi barang-barang plastik sing bisa ora bisa rusak ing wilayah pangiriman panganan lan omben-omben ing kutha-kutha ing ndhuwur level prefektur bakal dikurangi 30%.

Ing pungkasan taun 2020, panggunaan kanthong plastik sing ora bisa dirusak ing mall, supermarket, apotek, toko buku lan papan liyane ing wilayah sing dibangun kutha ing kotamadya, ibukota provinsi, lan kutha sing beda-beda ditemtokake ing rencana kasebut, uga panganan lan layanan njupuk minuman lan macem-macem kegiatan pameran, dilarang, lan pasar sing adil ngatur lan matesi nggunakake kanthong plastik Non-degradable; ing pungkasan taun 2022, ruang lingkup implementasine bakal ditambahi menyang kabeh wilayah bawaan ing kutha-kutha ing ndhuwur level prefektur lan wilayah binaan ing kabupaten ing wilayah pesisir. Ing pungkasan taun 2025, kanthong plastik sing ora rusak bakal dilarang ing bazar ing wilayah sing kasebut ing ndhuwur.

Ing pungkasan taun 2022, outlet pos ing Beijing, Shanghai, Jiangsu, Zhejiang, Fujian, Guangdong lan provinsi lan kutha liyane pisanan nglarang panggunaan tas kemasan plastik sing ora rusak, tas anyaman plastik sing bisa digunakake, lan liya-liyane, kanggo nyuda nggunakake tape plastik sing ora rusak. Ing pungkasan taun 2025, tas kemasan plastik sing ora rusak, kaset plastik, tas anyaman plastik sing bisa digunakake, lsp. Bakal dilarang ing outlet pos ing saindenging negara.


Wektu kiriman: Nov-24-2020