Warta

  • The new plastic limit order is coming!

    Pesenan watesan plastik anyar bakal teka!

    Juru bicara Komisi Pembangunan Nasional lan Reformasi Meng Wei ujar manawa tanggal 19 manawa ing taun 2020, negara saya bakal dadi pimpinan ing larangan lan mbatesi produksi, penjualan, lan panggunaan sawetara produk plastik ing sawetara wilayah lan wilayah. Dheweke ujar manawa miturut "Panemu ing Stre ...
    Waca liyane
  • Spring Festival equipment maintenance

    Pangopènan peralatan Spring Festival

    Para tamu Mesin Chengda ingkang kinurmatan, halo preinan Festival Musim Semi taunan wis cedhak. Supaya mesin cangkir kertas bisa digunakake sawise preinan, iki ngelingake sampeyan nindakake perawatan ing ngisor iki: 1: Kanggo mesin cangkir kertas Chengda sing wis digunakake luwih saka ...
    Waca liyane
  • Tata letak taun anyar, upgrade teknologi

    Supaya luwih nyedhiyakake perusahaan produksi kontainer kertas kanthi produk sing disinkronake karo teknologi mesin pembentuk saiki, Henting Chengda Machinary Co., Ltd. wis miwiti nganyari kabeh seri mesin pembentuk kontainer kertas. Mesin cetakan sing diprodhuksi saiki ...
    Waca liyane
  • Mesin tutup kertas lapisan loro Chengda sing nggumunake Packaging World (Shanghai) Expo

    Ing Pusat Ekspo Internasional Internasional Shanghai swop 2019 Packaging World Expo ing tanggal 25-28 November 2019, bilik Henting Chengda Machinary Co., Ltd. diubengi karo para tamu saka omah lan ing luar negeri saben dina. Masyarakat terus nuduhake warta paling anyar sing digawa dening Chengda Machinery. Foto klompok o ...
    Waca liyane
  • Pameran SWOP 2019

    Pameran World of Packaging (Shanghai) biennial (SWOP) bakal dianakake wiwit tanggal 25 nganti 28 November. Ora mung platform sing berpengaruh kanggo nampilake produk, nanging uga dadi kesempatan sing apik kanggo ijol-ijolan profesional ing industri kemasan. Ayo ketemu ing Shanghai New International E ...
    Waca liyane
  • Mesin cangkir kertas berkembang dadi tren perlindungan lingkungan

    Saiki, perlindungan lingkungan wis dadi mode, lan industri perlindungan lingkungan uga berkembang. Salah sawijining pangowahan sing paling nyata sing paling cedhak karo urip masarakat yaiku munggah-mudhun industri kemasan kertas lan wadhah kertas. Ana masalah serius ing produksi ...
    Waca liyane
  • Apa tabung lurus foil aluminium komposit?

    Aku percaya kabeh wong wis ora kenal maneh karo kemasan tabung kertas, lan tabung kertas uga umume digunakake ing saben dinane. Kanthi pangembangan kemasan tabung kertas, saya akeh jinis tabung kertas. Antarane, tabung kertas foil aluminium gabungan minangka salah sawijining jinis ...
    Waca liyane
  • Pameran Mesir wulan September 2018

    Jeneng pameran: Booth Pameran Kemasan lan Percetakan Mesir: R3-3- Aula 1B Wektu: 10-12 September, 2018 Lokasi: Pusat Pameran lan Pameran Kairo, Mesir
    Waca liyane
  • Teknologi utama, aspek internasional

    Bubar iki, kanthi muncul sawetara truk kontainer, SMD-90 sing diproduksi dening Haining Chengda Machinary Co., Ltd., kanthi kacepetan medium 120 per menit, maneh lunga menyang luar negeri lan diekspor menyang Yunani, Ukraina, lan Algeria. Ing taun-taun pungkasan, perusahaan kita terus-terusan ngenalake ...
    Waca liyane
  • Sampun ketemu ing Wuhan wulan September

    Kami, Henting Chengda Machinery Co., Ltd. melu Ekspo Produk Mekanik lan Elektrik Internasional China kaping 19 ing Wuhan wiwit 06 nganti 09 September 2018. Nomer pameran kita: Hall B4 4T33. Ing pameran iki, kita ora mung bakal ngetrapake mesin cangkir kertas kecepatan 130 / mnt paling anyar ...
    Waca liyane
  • Apa "kesempatan" lan "tantangan" sing diadhepi industri kemasan ing epidemi saiki?

    Festival Musim Semono dadi wektu sing pas kanggo kumpul kulawarga. Nikmati wektu nedha bengi sing anget karo kulawarga lan kanca-kanca mesthine bakal njeblug rapat-rapat gedhe lan menengah lan pesta makan malam ing saindenging negara. Iki pancen mupangate mupangat gedhe kanggo industri katering lan ritel ....
    Waca liyane
  • Epidemi kasebut ora mengaruhi ekspor mesin tutup kertas Chengda

    2020-03-02 minangka dina sing ora biasa kanggo Henting Chengda Machinary Co., Ltd. Mung 10 dina sawise nerusake kerja, ekspor pirang-pirang mesin kertas bisa rampung. Pengaruh epidemi ing perusahaan diwatesi. Iki utamane amarga pimpinan perusahaan sing ...
    Waca liyane