Mesin Pembuat Cangkir Kertas Kecepatan Tinggi

Katrangan singkat:

  • Mesin cangkir kertas cerdas Shunda SMD-90 nggunakake tata letak desktop, sing ngisolasi bagean transmisi lan cetakan.Bagian transmisi ana ing sangisore mejo, cetakan ana ing meja, tata letak iki trep kanggo ngresiki lan dipelihara.
  • Mesin kasebut nggunakake pelumasan semprotan otomatis, struktur transmisi sumbu longitudinal, mekanisme indeksasi silinder tipe barel lan drive gir, kanggo stabilitas lan kualitas mesin kabeh.
  • Kanggo bagean listrik, PLC, pelacakan fotolistrik lan panganan servo digunakake kanggo ngontrol mlaku. Kapasitas mesin jinis iki nganti 100-120 pcs cangkir / menit, cocog kanggo produksi 4-46 ons cangkir adhem / panas.

  • :
  • Detail Produk

    Tag Produk

     

    Jaminan Kualitas Mekanik

    1. Bagian mekanik dijamin 3 taun, bagian listrik dijamin 1 taun.

    2. Kabeh bagean nalika nggawe tabel gampang diakses kanggo pangopènan.

    3. Kabeh bagean ing meja sing dibentuk dilumasi dening adus minyak. Minyak kudu diowahi saben 4-6 wulan kanthi minyak sing ditemtokake.

     

    Efisiensi Produksi

    1. Output produksi nganti 50.000 cangkir saben shift (8 jam), nganti 4,5 yuta cangkir saben wulan (3 shift);

    2. Persentase pass luwih dhuwur tinimbang 99% ing produksi normal;

    3. Siji operator bisa ngatasi pirang-pirang mesin sekaligus.

     

    Badan Transmisi

    Drive gir poros vertikal, cam pengindeks barel silinder, optimalake tata letak internal, kanggo njamin akurasi transmisi mesin, kinerja sinkronisasi sing dhuwur, supaya bisa koordinasi ing antarane lelungan kanggo ngindhari bagean karusakan tabrakan, nggawe jitter drive drive lan transmisi ora lancar Kakurangan bawaan.

    Struktur Kasus Sakabèhé

    Desain struktur kandhungan mesin, nyiram pelumasan semprotan minyak, nyuda nyandhang lan nyuwek, disipasi panas sing efektif, mesin supaya bisa mlaku cepet. Garansi mesin suwene telung taun.

    Loro Institusi Curling

    Pengeritingan kaping pisanan kanthi ekspansi internal cetakan rotary, kondusif kanggo ningkatake kekuwatan nggawe kertas; stereotip pemanasan curling kaping pindho, volume sing apik, stabilitas dimensi.
    Sistem gambar CCD
    Deteksi cangkir (mangkuk) ing ngarep volume lan area internal reregetan, lemut, pinhole, cangkem gulung pecah, kerut. 2, cangkir deteksi (mangkuk) ing sisih mburi sisih ngisor lan knurled area, lemut, pinhole, flanging knurled, pucuk kertas sing kobong kuning, sisih ngisor sabit, ing pungkasan sendhi kertas.

    Sistem kontrol cerdas

    1, bingkai multi-model. Gunakake pituduh jendhela sing sederhana kanggo nuntun, pilih model sing disetel.

    2, setelan parameter fleksibel. Sampeyan bisa nggawe serep, mulihake, utawa mulihake parameter menyang pabrik. Sampeyan uga bisa ngowahi paramèter kanthi manual.

    3, setelan asal encoder fleksibel lan arah setelan otomatis lan uji coba kesalahan. Instalasi perangkat keras enkoder ora perlu nimbang lokasi, mung bisa nyetel piranti lunak.

    4, kanthi otomatis ngatur area parkir, kurang saka siji puteran kanthi cepet. Nalika dikonfigurasi, mesin kanthi otomatis ngitung jarak inersia mesin kasebut, paling ora siji langkah luwih cepet tinimbang posisi sawise deceleration.

    5, sistem sensor stasiun kunci menehi tandha pitungan lan identifikasi otomatis. Liwat operasi sederhana kanggo miwiti tombol bisa ditemokake nalika gagal, sistem kanthi otomatis nglacak sinyal miturut sensor, cetakan cepet mandheg ing tengah-tengah pemanas loro.

    6, mungkasi cangkir kanthi otomatis dicopot. Sawise mesin mandheg kanthi ora normal, sistem bakal kanthi otomatis nyopot pemanas lan posisi krenjang amarga heater kobong lan adesine ora kuwat cangkir.

    7, sistem pemanas kontrol suhu cerdas. Liwat suhu kontrol PLC PID, pangguna mung milih pabrikan kertas, bobot, PE tunggal / dobel, sistem bakal kanthi otomatis nyetel suhu target sing cocog, lan kacepetan mesin bakal diganti nalika suhu target disetel kanthi otomatis. Pangguna uga bisa ngatur kurva kontrol suhu target.

    8, deteksi cacat sistem visual. Identifikasi otomatis bentuk cangkir kertas, cacat internal, ngisor, aman otomatis. Algoritme unik, pengenalan noda abu-abu abu-abu akurat lan stabil. Tombol kanggo nyetel parameter kanthi cepet, nanging uga bisa ngowahi saben parameter kanthi rinci. Sistem kasebut ndhukung laporan output ngawasi jaringan internal.

    9, sistem ngawasi perangkat keras. Titik output plc, relay, kontaktor, plc lan layar tutul, plc lan komputer, plc kanthi nggedhekake pemantauan wektu nyata garis, alarm ora normal ing layar tutul nyebabake panyebab kerusakan. Informasi kegagalan piranti lunak lan piranti lunak sing rinci, pangguna miturut pituduh supaya gampang ngatasi masalah.

    10, sistem ndhukung upgrade remot. Plc lan layar tutul liwat sambungan Ethernet kacepetan dhuwur, sampeyan bisa ngowahi alamat ip layar plc lan layar tutul, liwat NAT utawa panyedhiya layanan liyane kanggo nganyari kanthi adoh.

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk