Hubungi Kita

Henting Machines Chengda CO., LTD

Alamat

No.1 Jeans Road, kutha Haining, provinsi Zhejiang, China.

Telpon

+ 86-573-87985826

Henting Mesin Chengda CO., LTD minangka pabrikan mesin pembentuk cangkir kertas ing China. Matur suwun amarga wis kepincut karo produk. Mangga njupuk sawetara menit kanggo ngisi formulir ing ngisor iki lan bakal ngubungi sampeyan kanthi cepet.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita