Babagan Kita


Asa Merek Terkenal Industri Peralatan Piala Kertas

Babagan kita

Henting Chengda Machinery Co., Ltd. didegaké ing taun 1998. Sajrone 20 taun kepungkur, Chengda minangka pabrikan khusus ing produksi peralatan cangkir kertas. Rangkaian produk kalebu tutup mesin otomatis tuwung, mangkuk, tutup lan mesin pembentuk tabung lurus lan mesin inspeksi.

Bisnis Kita

Kanthi departemen R&D dhewe, Chengda duwe teknologi utama ing mesin produk kertas. Dandan terus-terusan, ide-ide anyar lan bahan-bahan modern sing nyebabake mesin Chengda duwe kualitas luar biasa ing saindenging jagad. Departemen R&D profesional, tim sales lan tim sawise-sales, padha nawakake layanan sistem kabeh.

Kauntungan Kita

Adhedhasar pengalaman 20 taun kepungkur, Chengda kondhang ora mung ing China, nanging uga ing saindenging jagad. Mesin kita wis diekspor menyang USA, EU, Jepang, Timur Tengah lan Afrika, luwih saka 100 negara.

We mekso ing

Kualitas

Produk duwe kualitas lan kredit supaya bisa nyiyapake akeh kantor cabang lan distributor ing sanjabane China

We mekso ing

Layanan

Apa wis adol utawa sawise adol, kita bakal menehi layanan paling apik kanggo menehi katrangan lan nggunakake produk kanthi luwih cepet.

We mekso ing

Inovasi

Kita duwe tim teknis sing kuat ing industri, puluhan taun pengalaman profesional, level desain sing apik, nggawe kecerdasan efisiensi berkualitas tinggi.