cd.22
cd.33
dsa

Produk

Inovasi

Babagan Kita

Terobosan

  • company
  • about us

Chengda

Pambuka

Henting Chengda Machinery Co., Ltd didegaké ing taun 1998. Sajrone 20 taun kepungkur, Chengda minangka pabrikan khusus ing produksi peralatan cangkir kertas. Rangkaian produk kalebu tutup mesin otomatis tuwung, mangkuk, tutup lan mesin pembentuk tabung lurus lan mesin inspeksi.
Kanthi departemen R&D dhewe, Chengda duwe teknologi utama ing mesin produk kertas. Dandan terus-terusan, ide-ide anyar lan bahan-bahan modern sing nyebabake mesin Chengda dadi kualitas luar biasa ing saindenging jagad…

  • -
    Didegaké ing 1998
  • -+
    Luwih saka 20 taun pengalaman
  • -+
    Luwih saka 10 produk
  • -$
    Luwih saka 2 milyar

Warta

Layanan Pisanan

  • Pesenan watesan plastik anyar bakal teka!

    Juru bicara Komisi Pembangunan Nasional lan Reformasi Meng Wei ujar manawa tanggal 19 manawa ing taun 2020, negara saya bakal dadi pimpinan ing larangan lan mbatesi produksi, penjualan, lan panggunaan sawetara produk plastik ing sawetara wilayah lan wilayah. Dheweke ujar manawa miturut "Panemu ing Stre ...

Mitra

Terobosan

  • a11
  • a1
  • a2
  • a3
  • a14
  • a9
  • a10
  • a12
  • a13
  • a15
  • a17
  • a18
  • a19
  • a4
  • a5
  • a6
  • a7